Hol találhat meg?
Látogasson meg a város szívében kis otthonos stúdiónkban!

Test-Lélek-Szellem

Egészségmegőrző Stúdió

Budapest, Teréz körút 5. Budapest 1067 29-es kapucsengő

Nyitva

Hétfő - Szerda-Péntek: 08:00 - 19:00

Szombat-Vasárnap: Zárva

+36-20-240-0116

timarg@hotmail.it

Állapotfelmérés tanácsadással már Velencén is!

Velence Resort & SPA

2481 Velence, Béke utca hrsz. 4481/G


+36-22-589-900

Vendégeim és tanítványaim véleménye


K. Vivien

fotográfus

Ideggyógyász által diagnosztizált könyéki alagút szindróma okozta ujjzsibbadás miatt és a kilátásba helyezett műtétet elkerülendő fordultam Gabihoz, akit nyugalmat árasztó és kedves személyisége révén azonnal bizalmamba fogadtam. A mindenre kiterjedő személyes állapotfelmérést követően nem csak hasznos tanácsokkal látott el, hanem összeállította számomra azt a személyre szabott étrendet is, amely bő egy hónap alatt kitisztította és egyensúlyba hozta a szervezetemet. A tüneteim a második hét után enyhülni kezdtek, a diéta végére pedig 80%-os javulást értem el. Kedvező mellékhatás volt még a látványos súlycsökkenés, annak ellenére, hogy egyáltalán nem éheztem. 🙂 A program mindennapokba beemelhető részét azóta beépítettem a napi rutinba, így kicsit rendezettebben indulnak a napjaim és sokkal jobban érzem magam! Szívesen ajánlom a stúdiót mindenkinek, aki választ keres egészségügyi vagy lelki problémáira, hiszen hozzáértő és kellemes szakemberek társaságában találhat gyógyírt problémáira.

B. Erika

grafikus

Viccesen azt szoktam mondani Gabinak, hogy ha ő nem lenne nem járnék edzeni. De mivel több helyet kipróbáltam már több oktatóval és egyikben sem találtam meg azt amit kerestem csak nála, így ez több is mint humor. Gabi az első edzőm akinél tényleg azt értem, hogy személyre szabott edzést kapok, és nem csak az átlagos állóképességemet veszi figyelembe, hanem az adott edzésnapon való testi és lelkiállapotomat is.

Gabitól komplex edzéstervet és odafigyelést kap az ember és ha nála van akkor 100 % figyelmet, kedvességet és emberséget is. A személyi edzésnek csak így van értelme, ahogy Gabi áll hozzá.

D. Zsanett

vállalkozó

Szeretném neked megköszönni a lehetőséget, hogy elsajátíthattam továbbfejlesztett kiegészített Pilates módszert. Hálás vagyok, hogy olyan lelkiismeretesen és precízen átadtad mindazt a tudást, amit hosszú évek alatt szereztél meg. 

A módszered megváltoztatta az én életemet is, de most már általam mások is érezhetik terápiás hatását. A tanfolyam tematikája jól kidolgozott. Az elméleti alapok mellett, elegendő gyakorlati tapasztalatot is kaptunk. 

Kívánom, hogy sokat találjanak rád és tanulják meg ezt a fajta Pilates módszert, hogy ők is hasonló élményekkel és tudással gazdagodhassanak!

Legyen Ön az első, aki értesül az újdonságokról!