Szolgáltatások
Szánjon időt magára és egészségre!

Állapotfelmérés és tanácsadás


Az állapotfelmérésen a beszélgetés keretében vizsgáljuk a tünetek alapján, hogy milyen irányban billent ki a test harmóniája. Ezt egészíti ki a nyelv, a köröm, a szem, a bőr, és a pulzus vizsgálata.

Meghatározzuk a vendég születési testtípusát, és a kibillenés irányát.

Az étkezési tanácsok és a kiegészítő terápiák segítségével teste és a lelke újra harmóniába kerülhet.

Dr. Schüssler ásványi só hiány állapotfelmérés és tanácsadás


Dr. med. Wilhelm Heinrich Schüssler német orvos és homeopatáról kapta a nevét, aki 1821-1898 ig élt. Kortársai (Dr. Jacob Moleschott és Dr. Rudolf Virchow) munkásságát vitte tovább, analizálva a betegek vérképét, szöveteit, valamint a hallottak elhamvasztott csontjait. Ezekből vizsgálta, hogy milyen szerepük van az ásványi sóknak az életfolyamatokra és az anyagcserére. Emellett megfigyelte azt is, hogy milyen tünetek, betegségek keletkeznek akkor, ha egyes ásványi sók mennyisége csökken, vagy hiányzik a szervezetből.

Így 12 esszenciális, a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagot fedezett fel, amelyek minden élő szervezetben megtalálhatóak.

Hiánytüneteken alapuló gyógyítás esetében, a tünetek megszűntetése az egyes anyagok hiányának pótlásával lehetséges, hiszen ezen anyagok hiánya okozza a működésbeli és strukturális zavarokat. Terápiája ebbe a rendszerbe tartozik.

Elvei:

 • Minden betegség legfőbb oka a sejtek szintjén bekövetkező szervetlen, esszenciális ásványanyagok hiányában keresendő.
 • A hiányzó anyagok bejuttatása révén a sejtek ásványanyag hiánya kiegyenlítődik, és ezáltal következik be a gyógyulás.
 • Az ásványanyagok bejuttatása a sejteken belülre csakis minimális adagolásban, hígítva történhet.
 • Ezeket addig kell hígítani, amíg azok képesek a száj-, torok- és nyelőcső finom nyálkahártyáin átjutni, és így egyből a keringésbe áramolni, ezáltal az emésztőrendszert kikerülni.

Az állapotfelmérés tehát ezen elveken alapszik. Diagnosztikai rendszer az egyén tüneteire, illetve az arcdiagnosztikára alapozva méri fel a páciens hiányállapotát. Alkalmas megelőzésre, akut és krónikus betegségek esetén.

Alkalmazhatjuk: immunerősítésre,vérösszetétel javítására, sav-bázis egyensúly visszaállítására , a sejtek optimális működésének biztosítására, gyulladásos folyamatoknál, kötőszövet méregtelenítéséhez, böjt-, fogyókúránál, terhesség, szoptatás esetén, fizikai és pszichés túlterheltségnél, meglévő hiányállapotok kezelésére, ásványi raktárak feltöltésére,növekedés - fejlődés segítésére, alkati gyengeségeknél

Személyi edzés


Személyi edzés: túlsúly esetén, állóképesség, erőnléti képesség javítására javasolt.

A személyi edzés alkalmával egészségügyi problémáját figyelembe véve, alakítunk ki egy Önnek megfelelő programot.

A személyi edzést mindig megelőzi egy állapotfelmérés, ahol teszteljük az állóképességet és az erőnlétet.

Szervi és mozgásszervi panaszok esetén, hozza magával orvosi leleteit!

Pilates


Az általam képviselt módszerrel, sikerül helyreállatani a test kibillent egyensúlyát, korrigálni a gerincferdülést. Visszaállítjuk a medence eredeti állapotát, miközben aktívan dolgoztatjuk a medencefenék izmait, a tüdőt, illetve az izomrendszert.

Pilates aktíválja az idegrendszert, így pozitívan hat a hangulatra, aktíválja a hormonrendszert.

Sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy szervi és mozgásszervi problémák javulását előidézzük.

A Pilates órát mindig megelőzi egy állapotfelmérés, ahol felmérjük milyen esetleges mozgásszervi problémával küzd, megvizsgáljuk a testtartását, a medence pozícióját, illetve a gerinc és a test rugalmasságát.

Az óra felépítése mindig egyedi jellegű, alkalmazkodva a vendég szervi- és mozgásszervi panaszaihoz. A program tehát ezeknek a panaszoknak az orvoslására törekszik.

Egészséges vendégeim részére, viszont fokozatos testtudat felépítése mellett, kifejezetten az izmok erőnlétére és a gerinc rugalmasságára fókuszálunk

.

Masszázs


A masszázs jótékonyan kezeli a mindennapi stresszt. Hatással van az idegrendszerre, a szervek működésére, és az izomtónusra.

Felfrissíti a vérkeringést, de idegrendszeri hatása miatt, nyugtatóan hat a szívre.

Csökkenti az izmok feszülését, valamint serkenti az anyagcseretermékek kiürülését is.

Talpmasszázs


A talpmasszázs, illetve a reflexológia kb. 5000 éves múlttal rendelkezik, azonban kevés írott anyag maradt fenn. Az első hiteles adatot az egyiptomi Óbirodalom korából találták, egy falfestményen, amely kéz és lábmasszázs fogásait ábrázolja.

A mayák, az aztékok és az inka civilizáció orvosai, valamint a kínai Vang Vej orvos terápiaként alkalmazták.

A zónaterápia első tudományos kutatója dr. Villiam H. Fitzgerald fül-orr gégész volt a XX. század elején. Hazánkban elsősorban autodidakta módon, valamint Nyugat-európai szakirodalmakból szerezték ismeretüket a terapeuták.

Szervezetünk mindig az egyensúly állapot megteremtésére törekszik. A talpmasszázs segítségével, több mikroterület ingerlése hatékonyabbá teszi a szervezet öngyógyító folyamatok beindítását.

Fülakupunktúra-Akudetox (NADA program)


Az ősi Egyiptomban jelent meg először a fülön keresztül történő gyógyítás. Akkoriban a fülkagyló megfelelő részének megvágásával távolították el a testből a rossz szellemeket. Úgy vélték, hogy a betegségéket ártó szellemek okozták.

Érdekes, hogy az egyiptomi hajósok arany fülbevalót hordtak, hogy élesebben lássanak. A szemnek a pontja a fülcimpa közepén van.

A fül kezelését az ősi Perzsiában is alkalmazták, ahol megégették annak egy pontját isiászos betegek gyógyítására. A középkori Európában a test és a fül különböző pontjainak égetését alkalmazták fájdalomcsillapításra.

Kínában a Sárga Császár Belső Könyvében írnak először a fülakupunktúráról.

Az első fültérkép azonban Dr. Paul Nogier francia neurológus nevéhez fűződik, aki felismerte, hogy a fülkagylóra rajzolt magzat alapján, egy reflextérképet láthatunk.

NADA vagy akudetox program

A méregtelenítés egyik módszere. Elsősorban drogfüggőkön alkalmazott terápia, de ma már alkalmazzuk:

 • alvászavarra,
 • stressz oldásra,
 • méregtelenítésre,
 • szexuális zavarok esetén,
 • szorongásra, depresszióra,
 • fogyókúrára,
 • drog, alkohol, gyógyszer és egyéb függőségek kezelésére,
 • köhögés- és lázcsillapítására, gyulladáscsökkentésre, vérnyomás szabályozására, görcsoldásra, emésztés és felszívódás javítására, gyomor erősítésére, légzőszervi betegségek kezelésére

A protokoll szerint 5 pontot kezelünk. Hatása nemcsak az adott szervre irányul, hanem a fizikai sík mellett, az érzelmi síkon is igen jelentős hatással bír.

A kezelést, ami fájdalommentes, megelőzi egy beszélgetés és állapotfelmérés.

Aromaterápia


Mi is az az illóolaj?
A növény illékony vegyületének összessége, ami az illatát eredményezi, az esszenciája vagyis a lényege. Ezzel csalogatja magához a megporzást végző rovarokat. Egyes növények viszont kellemetlen illatokkal riasztják el a kártevőket.

Mi az amit feltétlen tudnod kell?

Az illóolajok lehetnek:

- szintetikus illóolajt parfümkészítéshez használják,
- kozmetikai minőségű olajok (itt a hangsúly az illaton van), amik már mesterséges illatanyagokat is tartalmaznak, ezért csak külsőleg használhatók,
- 100 % tiszta minőségűek, ezek belsőleg nem alkalmazható,
- DóTERRA CPTG Tanúsított, Tiszta, Terápiás minőségű, 100 %-os esszenciális olajok, MELYEKET BELSŐLEG, KÜLSŐLEG, BELÉLEGEZVE IS ALKALMAZHATUNK.

Használhatjuk: külsőleg inhalálásra, párologtatásra, lemosásra, masszírozásra, de akár fürdővízbe csepegtetve. Belsőleg csak tiszta minőségű olajt szabad használni, azt is a megfelelő adagolásban.

A betegségek kezelésében nagyon aktív hatást tudunk elérni az eszenciák segítségével.

A stúdióban megnézheti és kipróbálhatja őket.

Kizárólag a DóTERRA által forgalmazott, 100 % tisztaságú terápiás minőségű olajokkal dolgozunk, ami lehetővé teszi belsőleg való alkalmazását.

Fitoterápia


A fitoterápia a növényi részeket, valamint az abból előállított termékeket használja gyógyászati céllal.

A gyógyításban központi szerepe volt a gyógynövényeknek, de ez a 19. század közepétől megváltozott, amikor is, különböző anyagokat vontak be láz- és fájdalomcsillapításhoz. Ezek a szerek lettek a mai nyugati orvoslás alapjai is, így a gyógynövényeket másodlagos gyógyító terápiaként alkalmazzuk azóta is.

Fontos megjegyezni, hogy a gyógynövényes készítményeket is a megfelelő elővigyázatossággal kell alkalmazni. Ebben tudunk mi segíteni.

Problémájára a megfelelő készítményt, illetve teakeveréket ajánljuk, figyelembe véve az esetleges ellenjavallatokat vagy gyógyszer inkompatibilitást.

A javulás érdekében csak szakemberek által ajánlott terméket, illetve keveréket alkalmazzon!


Bejelentkezem.